Tillgängliga arbeten

Vi försöker alltid fylla våra lediga platser med personer som har talang och passion att växa med oss.

Om du hittar ett jobb som passar dina kvalifikationer och ambitioner vill vi gärna att du kontaktar oss.

Titel  Ort Datum:
Kundsupportsmedarbetare Helsingborg t.o.m 31 mars 2020
Dagsljusrådgivare (tillsvidare) Helsingborg t.o.m. 31 mars 2020

 

Hur ansöker jag?

1. Ansök

Skicka in ett kort och konkret CV och ett ansökningsbrev. 

2. Intervju

Intervjuprocessen består normalt av två möten. 

3. Perfekt matchning

Vi hittar den bästa kandidaten till platsen, teamet och vårt företag. 

Frågor och svar

Vi söker personer som är vill utmärka sig – göra ett avtryck på en ambitiös affärs- och miljöagenda. Vi är en global organisation, så du måste ha en internationell inriktning och förmåga att samarbeta med kollegor över yrkes- och nationsgränser. VELUX Gruppens värderingar genomsyrar vårt företag. De styr vårt sätt att göra affärer och hur vi arbetar tillsammans. Du måste kunna dela våra värderingar och omsätta dem i praktiken i ditt umgänge med kollegor, kunder och leverantörer.
Vårt koncernspråk är engelska. Om du söker en administrativ eller akademisk plats förväntar vi oss att du har goda kunskaper i engelska, eftersom du kommer att kommunicera med kollegor från olika länder.

Svenska om inget annat nämns.

För akademiska och administrativa positioner tar vi endast emot ansökningar online. Läs i jobbannonsen hur du laddar upp din ansökan.
När du har skickat in din ansökan får du automatiskt en bekräftelse. Försök att skicka ansökan en gång till om du inte får någon bekräftelse, eller kontakta HR [e-post general HR].
För alla platser som vi annonserar ut genomför vi en omfattande rekryteringsprocess för att vara säkra på att hitta den bästa kandidaten till jobbet. Processen kan variera beroende på vilken position och vilket affärsområde du söker. Den genomförs normalt av den ansvariga rekryteraren i samarbete med HR. Rekryteringsprocessen är noggrant planerad för att säkerställa att alla sökande granskas på ett rättvist och likvärdigt sätt. Det är en förstahandsprioritet för oss att alla sökande känner sig rätt behandlade. När du har skickat in ditt CV och din ansökan granskar rekryteraren och affärskollegan från HR din profil för att säkerställa att din personliga och professionella profil uppfyller kriterierna för den plats du har sökt. När de lämpligaste kandidaterna har valts ut kontaktas varje kandidat direkt per telefon eller e-post och bjuds in till en intervju.
Du är välkommen att söka mer än ett jobb inom VELUX Gruppen. Skicka in en ansökan för varje jobb och se till att i varje ansökan ange titel/ort för de övriga jobben du har sökt.
För de flesta akademiska och administrativa positionerna använder vi personlighets- och intelligenstester. Testerna utgör grunden för en dialog om din inställning till uppgifter och professionellt uppträdande och din mentala inställning. Våra tester åtföljs alltid av en intervju.
Om du är en av de kandidater vi bjuder in för en intervju har du de kvalifikationer vi söker och en profil som vi tycker är intressant. Så nu är det dags för oss att träffas. Intervjun är ett tillfälle för oss båda att lära känna varandra litet mer. Du får tillfälle att berätta mer om dig själv för oss och varför du skulle tycka om att arbeta hos VELUX Gruppen. Och vi får tillfälle att berätta mer om vårt företag och arbetet – vad vi kan erbjuda och vad vi förväntar oss av dig. Vi ser våra intervjuer som ett avspänt sammanträffande där båda parter ges tillfälle att ta reda på om vi passar ihop. Så det viktigaste är att vara sig själv. Det är dig vi vill träffa.
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Hellre än att skicka en allmän ansökan rekommenderar vi att du håller dig uppdaterad om tillgängliga arbeten inom VELUX Gruppen här på vår webbsida.