Ljuset bryter molnen

"Landningsbanan är målet för den resa som vi har varit på, och när vi kommer ner genom molnen och ser den upplysta banan är det en härlig känsla. “Som pilot reser man ju ofta genom många tidszoner och arbetar på olika tidpunkter – och därför har man behov av att kontrollera ljuset när man kommer hem igen.” Jens Anker Sørensen, pilot

Fem tips för en god natts sömn

Du tillbringar ungefär en tredjedel av ditt liv med att sova. Sömnen är väldigt viktig för din hälsa och ditt välbefinnande eftersom dålig sömn kan påverka humöret, koncentrationen och prestationsförmågan.

Skapa ett hälsosamt inomhusklimat i sommarvärmen

“En hälsosam inomhusmiljö handlar inte bara om frisk luft.” Mängden dagsljus är också viktig för vår dygnsrytm eftersom vi behöver dagsljus för att vara pigga under dagen och mörker för att sova gott på natten. Dessutom måste temperaturen vara behaglig, och det kan vara en utmaning på sommaren när solen är stekande het där ute. Peter Foldbjerg, Senior Manager för VELUX Danmarks kompetenscentrum för dagsljus, energi och inomhusklimat.

VELUX produkter

Klicka runt för att få veta mer

VELUX - markiser

Få ett effektivt skydd mot värmen med utvändiga VELUX-markiser som blockerar solens strålar och reducerar passiv uppvärmning med upp till 73 %. Markisen är tillverkad av en transparent nätduk som ger dig fri utsikt och släpper in massor av dagsljus. 

VELUX - mörkläggningsgardiner

VELUX mörkläggningsgardiner stänger ljuset ute så att rummet blir helt mörkt.

VELUX - Isolerande dubbleplissé

VELUX-isolerande dubbleplissé kombinerar plisségardinens dekorativa kvaliteter med enastående mörkläggning och en isolerande effekt.

Alla VELUX gardiner och solskydd

Solskyddet hjälper dig först och främst att kontrollera dagsljuset och värmen från solen. Men solskydd är också en framträdande inredningsdetalj som med få medel kan sätta tonen för hela rummet. Du kan både skydda hemmet mot solensvärme eller förhindra värmeförlust.

VELUX produkter

Klicka runt för att få veta mer

Mörkläggningsgardiner, markiser eller isolerande gardiner?

Drömmer du om gardiner till dina takfönster behöver du inte leta längre. VELUX erbjuder gardiner och solskydd för alla behov, och det går dessutom snabbt och enkelt att montera dem.

Letar du efter något speciellt?

Gå på upptäcktsfärd och låt dig inspireras av våra hus med gardiner och solskydd.

Kom igång

Få goda råd och hjälp med ditt nästa takprojekt.

VELUX Hus med ljus

För att hjälpa dig på vägen har vi gjort en interaktiv film där du enkelt kan se vad ljus och luft från taket kan betyda. Upplev skillnaden här!

Kontakta VELUX Kundsupport!

Är du nyfiken på att se ditt hem med takfönster?

Kontakta oss!

Ring eller skriv till oss

Har du en massa frågor i samband med renoveringen av ditt hem, eller har frågor som gäller redan installerade takfönster? Vår avdelning för teknisk rådgivning svarar på alla dina frågor som gäller val, användning och installation av VELUX-produkter.

Rådgivning

VELUX Svenska AB
Karbingatan 22
25467 Helsingborg

Telefon: 042 - 20 83 80
Skriv till oss: info@velux.se
 
Öppningstider
Måndag – fredag
Kl.8.00 – 16-00
Lunchstängt
Kl.12.00 – 12.30

Råd och vägledning

Undrar du om ditt tak är lämpligt för takfönster eller vilka produkter du ska välja? Skriv till oss och låt våra experter hjälpa dig på vägen.

 

 
 

Få hjälp här

Jag vill gärna ha experthjälp från VELUX med att komma igång med mina takfönster.

Läs mer här!

 

 

Vi guidar dig

Besök vårt showroom i Helsingborg eller besök något av våra återförsäljares showroom!

Ring oss för att boka tid.

Telefon: 042 - 20 83 80

Här hittar du våra återförsäljares showroom!

Showrooms

VELUX Svenska AB
Karbingatan 22
254 67 Helsingborg
Öppningstider:
Måndag till fredag 8-16
Lunch: 12:00-12:30