Boka en kostnadfri rådgivning

Drömmer du om takfönster?

Vi ger rådgivning och identifierar era behov, så att ni efter vår telefonrådgivning kan känna er trygga med vilka produkter som är bäst lämpade för ert hem.


Hur många takfönster behövs för att uppnå ett rekommenderat ljusinsläpp? På vilken höjd ska jag placera takfönstret för panorama utsikt? Varför ska jag välja fjärrstyrda takfönster? Vilken glas har bäst U-värde och är samtidigt smutsavvisande? Vad kostar takfönster?

Vi har svaren och vi hjälper dig mer än gärna. Fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig. Vi samarbetar även med fristående certifierade VELUX montörer över nästan hela landet, som gärna hjälper er nå i mål med drömmen om mer rymd, ljus och samtidigt ett bättre inomhusklimat!

Väl mött, VELUX Dagsljusrådgivare


Vilket behov har du?

VELUX CABRIO takfönsterbalkong

Mer rymd?

Trångt hemma? Varför inte investera i mer rymd, i kombination med dagsljus och frisk luft? Med VELUX Takfönsterkupa, Takbalkong CABRIO och Takterrass får du fler kvadratmeter!

Missa inte VELUX Takfönsterkupa mini - Nyhet 2018!

VELUX takfönsterkupa

Mer dagsljus?

Oavsett om det handlar om ett nytt takfönster eller ett utbyte, bör du överväga att satsa på två eller fler VELUX takfönster. Dagsljuseffekten mer än fördubblas när du går från ett till två takfönster.