Produkt- och installationsutbildning

Våra kurser innehåller både praktiska och teoretiska delar för att hjälpa er att utveckla er verksamhet. Ni kommer att få ta del av alla uppdateringar och förbättringar som skett på våra takfönster och tillbehör. Vi går även igenom montaget steg för steg, allt för att ni ska känna er tryggare med att både montera och sälja våra produkter och på så vis öka er förtjänst.
VÄLJ EN AV VÅRA FYSISKA UTBILDNINGAR SOM VI ERBJUDER I HELSINGBORG OCH STOCKHOLM ELLER BESÖK OCH ANMÄL ER TILL NÅGON AV VÅRA ONLINEUTBILDNINGAR.

Anmäl er till någon av våra kurser som vi erbjuder fysiskt i Helsingborg eller Stockholm

  • Anledning 1: Ge både dig själv och din personal praktisk kunskap i att montera VELUX takfönster. Detta ger ett ökat självförtroende och en svårslagen trygghet nästa gång ni monterar takfönster
  • Anledning 2: Under den teoretiska delen av utbildningen kommer ni även få lära er mer om VELUX nya produkter samt våra produktförbättringar. Få möjligheten att montera nya produkter t.o.m innan de har lanserats på marknaden.
  • Anledning 3: Genom ökad produktkännedom och förståelse av VELUX produkter så kommer även er förtjänst att öka på era VELUX projekt.

Upptäck våra onlineutbildningar

  • Anledning 1: Utbilda dig själv och dina medarbetare samt utveckla företaget Våra kostnadsfria kurser av hög kvalitet hjälper dig att snabbare och enklare slutföra projekt som du är stolt över.
  • Anledning 2: Lär dig mer om nya VELUX produkter och innovationer Ta reda på mer om nya produkter innan de kommer ut på marknaden och nya förbättringar som vi introducerar.
  • Anledning 3: Öka lönsamheten genom förbättrad produktkunskap och produktförståelse.