Välj manövrering

Manuellt eller fjärrstyrt takfönster?

Fjärrstyr ditt takfönster

Fjärrstyr ditt takfönster

Om ditt takfönster ska placeras utom räckhåll är ett fjärrstyrt VELUX INTEGRA® takfönster svaret. Det levereras med en diskret fjärrkontroll som gör att du kan styra takfönstret och tillbehör, t.ex. gardiner och solskydd, från vilken plats som helst i huset.  Välj mellan ett solcellsdrivet eller elektriskt VELUX INTEGRA®.

Pivåhängt eller topphängt?

Pivåhängt takfönster med griplist

Pivåhängt takfönster med griplist

 

Med griplisten öppnar och stänger du takfönstret bekvämt även om det står möbler rakt under det. Ventilationsklaffen sitter i ovankant. Rekommenderat montage 130 cm från golv.

Topphängt takfönster med handtaget nedtill

Topphängt takfönster med handtaget nedtill

Med handtaget i nederkanten öppnar du takfönstret utåt och får en panoramautsikt.  Vi rekommenderar att du inte har några möbler direkt under takfönstret. Rekommenderas för montage mellan 90 och 120 cm över golv.

Ett eller flera takfönster?

Släpp in mer ljus med flera VELUX takfönster

Släpp in mer ljus med fler takfönster

Om flera takfönster kombineras förändrar det ett rum dramatiskt. Du släpper in dagsljus, frisk luft och får en fantastisk utsikt. Resultatet är ett ljust och luftigt rum med en känsla av rymd.

Välj glas - 3- eller 2-glas?

Välj utvändig och invändig beklädnad

Bra att veta...

En enastående energieffektivitet

Tack vare de smala karmarna, den stora fönsterytan och VELUX ThermoTechnology™ släpper våra takfönster in mer dagsljus och värme i huset än någonsin tidigare. Vi använder högteknologiska material i fönsterkonstruktionen, vilket förbättrar isoleringen och lufttätheten.

Du kan förbättra din energibalans ännu mer genom att välja någon av våra lågenergirutor, som finns till alla typer av våra takfönster. Du har möjlighet att välja en sådan ruta när du konfigurerar ditt egna VELUX takfönster.

Minska regnljudet med 50%

Alla drömmer vi om en lugn och skön sömn, och genom forskning och innovativ design har vårt team av akustikexperter utvecklat ett takfönster som minskar ljudet av regn med 50%, jämfört med ett standard VELUX takfönster.

Inbrottsskyddat takfönster

VELUX inbrottsskyddade takfönster ger en extra säkerhet mot tjuvar. Fönstret har en förstärkt konstruktion med flera infällda, extra lås.

Storleksdiagram

Taklutning

  Taklutning minsta  Taklutning max 
Topphängda takfönster   15°  55° (75°)
Pivåhängda takfönster   15°  90°
Takfönsterkupa   35°  70°
Välj solskydd

VELUX Solskydd

Du kanske också är intresserad av...

Kom igång!