Utforska mer
Köksidéer – innovativa lösningar för platta tak 

Innovativa lösningar för platta tak

Bostäder med platta tak är ofta mörka i mitten, och därför är takfönsterkupoler det perfekta sättet att leda in dagsljus och öppna upp rummet. Här har två VELUX takfönsterkupoler förvandlat detta centrala kök till ett ljust, inbjudande utrymme för familjemåltider och för samvaro med vänner.

Köksidéer
Utforska mer
Köksidéer – receptet för ett strålande kök

Receptet för ett strålande kök

Två takfönster placerade högt i taket fyller köket med dagsljus och öppnar upp rummet. De ger inte bara optimal belysning för matlagning, utan de leder också ånga, rök och matos ut ur bostaden. Dessa högt placerade VELUX INTEGRA® takfönster kan öppnas och stängas med en behändig kontrollenhet.

Utforska mer
Köksidéer – gör det mesta av ditt utrymme

Ditt takfönster till världen

Tack vare sin vinkel släpper takfönster in mer ljus än traditionella takkupor. Här lyser en grupp VELUX takfönster upp köket och får rummet att verka rymligare. 

Köksidéer
Utforska mer
Köksidéer – ett sundare inneklimat 

Ett sundare inneklimat

En grupp VELUX takfönster placerade högt upp i taket ger strålande, jämn belysning åt hela köket. Dessa högt placerade VELUX INTEGRA® takfönster kan enkelt öppnas och stängas med vår kontrollenhet med pekskärm. 

Utforska mer
Köksidéer – en ljusare vardag

En ljusare vardag

Högt placerade VELUX INTEGRA® takfönster ger ett flödande, jämnt dagsljus till hela köket. Vi rekommenderar att takfönstren om möjligt placeras ovanför arbets- och matutrymmena för att ge mest ljus och ventilation där det bäst behövs.
Utforska mer
Köksidéer – den bästa utsikten i staden

Den bästa utsikten i staden

En grupp om tre VELUX INTEGRA® takfönster fyller det här köket på övervåningen med flödande dagsljus – och ger en fantastisk utsikt. Alla takfönster har en praktisk, underhållsfri polyuretanyta, och de är utrustade med lättskötta och fukttåliga VELUX persienner som är perfekta för badrum och kök.