Utforska mer
Hustillbyggnader – experimentera med modernisering

Samhörande produkter

VELUX fjärrstyrt
eldrivet takfönster


VELUX fjärrstyrda takfönster är lätta att använda, gör det enkelt att vädra och ger en hälsosam boendemiljö. Välj ett fjärrstyrt eldrivet takfönster om du vill ha fönstret direkt integrerat i bostadens elsystem. 

Takfönster för speciella funktioner

VELUX hantverkarutgångar öppnas som en dörr för bekvämt tillträde till taket från din takvåning. Tack vare den stora öppningen har det aldrig förr varit så lätt att komma ut på taket.

Utvidga med fasta kombinationsfönster

Om taklutningen fortsätter ned till golvet kan du utvidga ditt VELUX takfönster genom att montera ett kombinationsfönster GIL (vitmålat furu) eller GIU (underhållsfri Vit polyuretan) nederst. Dessa fönster har en fast fönsterbåge och kan inte öppnas. Ett takfönster kompletterat med en GIL/GIU tillför mer dagsljus till din bostadsyta. Underhållsfria fönster (GIU) är helt underhållsfritt och kräver ingen målning.

Jalusier

  • Värmeskydd upp till 90%
  • Total mörkläggning
  • Isolering och ljudreduktion

VELUX Jalusi monteras utvändigt och är perfekt för alla klimat och årstider. Den skyddar ditt rum från att bli för varmt på sommaren, håller det varmt och skönt på vintern och utestänger allt ljus från rummet när som helst på dagen, om du vill det.

Manövrering velux solskydd 

VELUX Jalusi manövreras med fjärrstyrning INTEGRA®. Välj mellan VELUX INTEGRA® el (SML) eller VELUX INTEGRA® Solcellsdrivet (SSL). Väljer du en VELUX INTEGRA® Solcellsdrivet-jalusi monteras den utan kabeldragning - på ditt manuella takfönster eller på ditt VELUX INTEGRA® Solcellsdrivet takfönster. Fjärrkontroll ingår.

VELUX persienner

  • Insynsskydd och ljusreglering
  • Manövrering utan snören
  • Vattentålig och enkel att rengöra

VELUX persienn är fukttålig och kräver inte mycket underhåll. Den passar därför bra i badrum och kök. Den unika designen har inga snören som stör. Vinkla lamellerna för att reglera vinkeln och mängden inkommande ljus.

VELUX solskydd manövrering 

Gardinen dras upp och ned manuellt med hjälp av en snygg list i nederkant. Lamellerna vinklas med hjälp av en prisbelönt kontrollmekanism. Inga irriterande snören eller stänger.