Utforska mer
Barnkammaridéer – maximera ditt utrymme

Maximera ditt utrymme

En loftsäng är ett bra sätt att få extra utrymme i ett tonårsrum. Med tre stora takfönster som lyser upp detta rum blir det öppet, bekvämt och alltid fyllt av frisk luft. Ett takfönster är placerat högt upp för att säkerställa att dagsljuset når den bortre väggen och hörnen – och det är ett VELUX INTEGRA® takfönster som kan öppnas och stängas med vår innovativa kontrollenhet.

Barnkammaridéer
Utforska mer
Barnkammaridéer – mer dagsljus än någonsin

Mer dagsljus än någonsin

Tack vare sin vinkel och placering i snedtaket ger VELUX takfönster mer ljus än traditionella takkupor. VELUX duogardin är både mörkläggningsgardin och plisségardin i en lättskött enhet. Den ger det bästa av två världar: fullständig mörkläggning när som helst eller mjukt, dämpat dagsljus.

Barnkammarinspiration
Utforska mer
Barnkammaridéer – en enkel lösning

En enkel lösning


Ett enda VELUX takfönster är allt som behövs för att släppa in mängder med ljus i denna barnkammare på övervåningen. Den bekväma pivåhängningen hos våra standardtakfönster gör det enkelt att öppna fönstret, även om det står möbler rakt under det. Det underhållsfria fönstret behöver inte rengöras eller målas om – men det kan torkas av med en mjuk, fuktig trasa.
Barnkammaridéer och inspiration
Utforska mer
Barnkammarinspiration – gör det mesta av ditt rum

Gör det mesta av ditt rum

En barnkammare är många rum i ett. Det är inte bara en plats för sömn utan också ett rum för läxläsning, lek, allvar och en samlingsplats för kompisar. Det bekväma pivåhängda takfönstret ger rätt mängd dagsljus och frisk luft. Markisen är monterad på utsidan och ger skydd mot värme.