Utforska mer
Sovrumsidéer – låt drömmen om himlen bli verklighet med ett panorama mot universum

Sov under stjärnorna

Med den branta taklutningen i det här sovrummet gick det att montera fyra stora takfönster som nu ger en fantastisk panoramautsikt. Eftersom de sitter utom räckhåll är alla takfönster av typen VELUX INTEGRA® takfönster som kan manövreras med vår kontrollenhet med pekskärm. Alla takfönster har markiser som minskar uppvärmningen med upp till 90 % så att sovrummet hålls svalt även varma och soliga dagar. Det genomskinliga nätet släpper in ljus i rummet med bibehållen sikt utåt.

Idéer för det moderna sovrummet
Utforska mer
Sovrumsidéer – ett ljusare sovrum

Ett ljusare sovrum

Tack vare en grupp takfönster får det här sovrummet på övervåningen rikligt med dagsljus på dagarna. Med den bekväma pivåmanövreringen av våra standardfönster är det en barnlek att öppna fönstren, även när sängen står precis invid dem. Och den vitmålade fönsterbågen ger rummet ett svalt och modernt utseende.

Sovrumsinspiration
Utforska mer
Sovrumsidéer – gör det mesta av ditt rum

Gör det mesta av ditt rum


Här ger två VELUX takfönsterkupoler en ny dimension åt rummet genom att släppa in extra dagsljus och lysa upp rummet.
Sovrum fönster
Utforska mer
Din nya balkong

Din nya balkong

Det här rummet har en unik kombination: den innovativa takbalkongen VELUX CABRIO® på ena sidan och ett topphängt takfönster med ett fast kombinationsfönster under på den andra sidan. VELUX CABRIO® takbalkong fälls ut till en balkong på några få sekunder. Perfekt för din vindsvåning.
Takbalkong
Utforska mer
Få det perfekta ljuset

Få det perfekta ljuset

I det här sovrummet med höga stödbensväggar ger tre pivåhängda VELUX takfönster med klarlackad furu dagsljus till sovrummet. Om det finns behov av mörkläggning dagtid, ger jalusier 100 % mörker. Dra ned rullgardinerna för att mjuka upp det infallande dagsljuset och få insynsskydd.
Sovrum gardin
Utforska mer
Sovrum för dag och natt

Sovrum för både dag och natt

Tre pivåhängda takfönster med klarlackad furu ger infallande ljus och utsikt mot träden. Alla takfönster har mörkläggningsgardiner för en god nattsömn och 100 % mörkläggning dagtid.

Utforska mer
Extra ljus och utsikt

Extra ljus och utsikt – sovrumsidéer

I det här sovrummet gick det att montera två topphängda takfönster som ger en fantastisk panoramautsikt. Under de topphängda takfönstren är specialfönstren GIU monterade för att ge en vacker utsikt mot trädgården – och ännu mer dagsljus.
Topphängda takfönster velux

Gå vidare till nästa steg: