Utforska mer
Vardagsrumsidéer – fördubbla ljuset... och utsikten

Fördubbla ljuset – och utsikten

Montera takfönster parvis för att få en fantastisk utsikt och ännu mer dagsljus i ditt vardagsrum. VELUX INTEGRA® solcellsdrivna takfönster kan öppnas och stängas med en kontrollenhet med pekskärm för högsta komfort och bekvämlighet. För att hålla temperaturen behaglig under varma soliga dagar kan du montera genomskinliga VELUX INTEGRA® solcellsdrivna markiser på utsidan av fönstren.

Utforska mer
Vardagsrumsidéer – lys upp din dag

Lys upp din dag

Ett par VELUX INTEGRA® takfönster öppnar upp detta vardagsrum på övervåningen och ger ett nytt liv åt rummet. VELUX INTEGRA® takfönster kan även öppnas och stängas när du kopplar av i soffan – tack vare vår kontrollenhet som du också kan använda för att enkelt manövrera alla invändiga och utvändiga VELUX INTEGRA® tillbehör.

Vardagsrumsidéer
Utforska mer
Vardagsrumsidéer – komfort och bekvämlighet

Komfort och bekvämlighet

En rad högt placerade takfönster i detta höga tak lyser upp rummet och släpper in dagsljus i varje hörn. VELUX INTEGRA® takfönster var det rätta valet för denna svårtillgängliga placering, eftersom de kan öppnas och stängas med kontrollenheten med pekskärm. Och tack vare den unika regnsensorn stängs fönstren automatiskt om det börjar regna.
Idéer för vardagsrummet
Utforska mer
Vardagsrumsidéer – strålande kombinationer av VELUX takfönster

Strålande kombinationer av VELUX takfönster

En grupp om fyra VELUX takfönster fyller vardagsrummet i övervåningen med flödande dagsljus – och ger en fantastisk vy över trädgården och himlen. De två pivåhängda takfönstren tillsammans med pivåhängda vertikala fönsterkombinationer som öppnas inåt gör manövreringen bekväm.