Utforska mer
Badrumsidéer – en solig start på dagen

En solig start på dagen

Ett kombinationsmontage med VELUX takfönster fyller badrummet på övervåningen – och duschen – med solljus. Det övre takfönstret sitter utom räckhåll och är därför ett elektriskt manövrerat VELUX INTEGRA® takfönster. Det kan programmeras så att rummet vädras även när du är borta – och det stängs automatiskt om det börjar regna. Båda fönstren har en underhållsfri vit polyuretanyta - Vit polyuretan och är monterade med hållbara, fuktresistenta VELUX persienner.

Badrumsidéer
Utforska mer
Badrumsidéer – dagsljus överallt

Dagsljus överallt även på toaletten

Med VELUX ljustunnlar kan du få dagsljus i minsta vrå i ditt hem – även i de utrymmen där traditionella takfönster inte kan användas. Även molniga dagar ger dessa kostnadseffektiva ljustunnlar lika mycket ljus som en 60 W-lampa. Den utvändiga designen matchar andra VELUX produkter. VELUX ljustunnel kan monteras både i sluttande och platta tak.

Badrumsidéer VELUX Ljustunnel
Utforska mer
Badrumsidéer – bada i solsken

Bada i sol

VELUX takfönsterkupol är ett smart sätt att tillföra en ny dimension till alla rum under ett platt tak. Så om ett taket är den enda vägen att leda in dagsljus eller om du önskar skapa en ljusare, öppnare känsla i ett rum med fasadfönster, är takfönsterkupoler den idealiska lösningen.

Idéer för badrummet
Utforska mer
Badrumsidéer – en stund av stillhet

En stund av stillhet

Frisk luft och dagsljus fyller hela badrummet och ger dig en stund av stillhet och insynsskydd. Det övre fönstret är ett fjärrstyrt VELUX INTEGRA® takfönster. Det kan programmeras så att rummet vädras även när du är borta – och det stängs automatiskt om det börjar regna. Båda fönstren har en underhållsfri polyuretanyta och är monterade med hållbara, fuktresistenta VELUX persienner.
Takfönster i badrummet
Utforska mer
Badrumsidéer – soligt badrum

Soligt badrum

Den vita, underhållsfria polyuretanytan Vit polyuretan hos VELUX takfönster är idealisk för att skydda den starka träkärnan från fukt. Den vita ytan lyser upp och låter solen fylla hela rummet.
Takfönster badrum